Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sista coronadikten.


Himmel

jag vaknar under
natt timmarna
i det mörka köket
ser jag stjärnhimlen
där ute
på fönsterbläcket
ligger fossiler jag
samlat mitt eller människors
liv är hopflätat över min
horisontlinje




Fri vers (Fri form) av Andreas11
Läst 67 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-04-18 17:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas11