Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Just i njutning skälver hjärtat

Mitt i nuet
Just i njutning
När hjärtat fylls
Av känslor
Är tydligheten störst
Hur bräcklig fasaden är
Hur skör min styrka är

När hjärtat
Likt ett darrande höstlöv i minsta vind
Skälver inom mig
Kroppen stelnar av tanken
Rädslan pressar fram tårar
Krypande Osäkerhet
Detta
Just i njutning
Blir den tunna linjen
Tydligast

Jag ber om att
Kunna fortsätta
Lyssna till livet
Med alla dess färger




Fri vers (Fri form) av Mfredrik VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-04-18 18:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP