Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
April 2022


Pulsen skenar inte

Pulsen skenar inte
nära dig
jag håller min hud
luften är varm
precis som du

Utanför
det kyligt är
kontrollförlusten
det enda konkreta
hårdhänt
karga verklighet
?snubbeltrådar

minfält

Stabila hjärtslag
mitt huvud vilar
mot ditt bröst
jag andas
symbiosen
läker håligheter
förstärker






Fri vers (Fri form) av filosofian
Läst 99 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-04-19 20:49



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
man blir icke besviken då man kollar dig. bra lyrik. du an det här och vet vad du vill.
2022-04-19
  > Nästa text
< Föregående

filosofian
filosofian