Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår resa är oändlig

Jag reser in i mörkret
igenom alla sår.
Såren som jag förklätt
med lögner hur jag mår.

Har burit på en rustning
sökt dölja deras spår.
Alltid känt olust kring
det mörker ingen når.

Vår resa är oändlig
stundvis mycket svår.
Men insikten beständig
av allt vi lära får.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 81 gånger
Publicerad 2022-04-20 09:04



Bookmark and Share


  Algotezza VIP
"Genom mörker till ljus" - och insikter.
2022-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP