Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÄNSKAPENS TEMPEL


Linjer inte förbises
Blöt och maverick
Vem vet var han rensar sin tunga nu
Handledsbågen är krympt
Naturlagen flöt i hans kropp
Han föreställde sig förmodligen morgondagen i en enda ring
Vi har befallt viljans sunda förnuft
Harmoni och uppror erkänner samma tid
Passioner i drömlika föreställningar
Lever i svart tandstensfärg
Om hans värld är en känslomässig attraktion
Jag önskar er lycka,
Det finns bara uppvaknande i dialogen
Den bästa fantasin i stan är att dricka kaffe tillsammans
Om en dolk ska vaggas, förvandla samtal till konst
Min avsikt är att vara vänlig just nu
Litteratur föredrar enkelskakning
Inte varje kvinna går till Afrodites brunn för att söka skönhet.
Smaka av filosofi i dina egna observationer
tidlöst mod
När du går in i Stockholms slöja i upprorets ögon
Eposet som kastar vindfall på uppfattningen av konst
Så fort han går in i glaset Nirvana full
Kom inte förtvivlad till rättvisans tempel
Vi känner alla ett par ansikten vid passionens fötter
En besvikelse på den sida av mognad som känner gårdagen med sitt hjärta
lever inte
Sorg lugnar dagen.




Fri vers av Orion93 VIP
Läst 61 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-04-20 18:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Orion93
Orion93 VIP