Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HJÄTATS BOM

När man mister någon som
man älskar och bryr sig om,
kan man inte andas...
All luft försvinner och runtom
hjärtat reglar man en bom.
Tror ej en dag ska randas..
då känslan inte mer är tom.
Men man kan ta sig igenom
allt det och sen omvandlas.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 67 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-04-21 14:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP