Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ROSTAT ÅLDER

Trampar sin dröm
Generationsförkalkning som en bikaka vald för biet
fyllde
Det var en touch som inte ens kunde passa in i en fez.
Längtar efter en bild innan dess läppar brusar
Sinnen på halvvägs
Och han kastade sig in i lekarnas karavan som ett kommando
Filosofins komet i hans dova blick
jagade
Förra gången han virade sitt grånande hår på huden
Det var den sista dikten i hans svettiga sinne.
I varje klimat uppradade utan beräkning
Det var hierarkin han kände i sin vågade fångenskap.
Grå vargar slog sig ner i smärta, det var en utdelning av smycken i avsikt
Epos om hämnd
Gråtande av ilska sträckte Platon ut sina klagomål
Det var uttrycket av en bubbelpool som kom ur trubbel i beräkningen.
Satsningen är avstängd här, kärleksfall gått inaktuellt




Fri vers av Orion93 VIP
Läst 66 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-04-21 16:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Orion93
Orion93 VIP