Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trygga Händer

Jag är i trygga händer
alltid vad som än sker.
Tar lugnt en dag i sänder
och önskar inget mer.
Blicken jag uppåt vänder
och vet att någon ser
om mig och alla fränder
som samtidigt steg ner.

Jag känner ingen oro,
vet varför jag är här.
Att alltid känna misstro
är inte den jag är.
Jag vilar tryggt i min tro
att någon alltid bär,
och leder mig till den bro
som går till himlens sfär.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 77 gånger
Publicerad 2022-04-21 18:05



Bookmark and Share


  KamomillKillen VIP
Inbringar lugn
2022-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP