Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ATT GRÅTA



Hans blod verkade vara stänkt på kajen
I hans hand, bland handduken som lämnats från hans mamma, i hans bunt
det fanns en poesibok
På en liten silverkula i handflatan
Det fanns en spik i månmasken som gjorde teatern avundsjuk
Scener som skriker vid varje beröring av sitt hjärta
var gömd
I lojalitet säden som tar andan ner i halsen till en ångbåt
domar
Hörs i en inställning
Välsignelser till en personal som inte är återhållsam i utmattning av identitet
När världen är avgjord bortom hjärtats ögon
Som jag respektfullt skriver din existens på tidens nål
På gränsen till välsignelser, i nackens prakt
När du är nära en graciös haremskvinna
Han bad en poesiskräddare
En kropp i rörelse munk i universums sunt förnuft
i din nyfikenhet
Utlämnad till en enda förlust
Ringen är trubbig då den inte kommer in i irritabiliteten
i vandrande drömmar
grät
Med bara en silverklocka förrådde han belöningen
När man går in på kajen som en halvmåne
Han visste att dessa hav skulle läsa hörnet av hans drömmar
prövningarna han stal genom att spela fångst
Utan att ens tillhöra den där villfarelse
Innan katastrofen inträffar
mognaden
Medan författaren introducerar det enda minnet
När han rullar in i konsten med en puma manlighet
Havets blod skulle ärva hans blod
Han bara visste
utan att snubbla på samvetet
Han kunde höra.




Fri vers av Orion93 VIP
Läst 64 gånger
Publicerad 2022-04-22 23:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Orion93
Orion93 VIP