Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

brud och svärmor



Medan brudens svärmor går på vägen hörs ett gråtande ljud från ett hus.
Undrar vad som händer? När de frågar säger de att vi har en begravning, de bjuder in de till huset.
När bruden och svärmor kommer in fäller och våldtar de dem.
Kom och svärmor på väg hem, mamma, vad ska vi göra? hon frågar.
till sin svärmor
Nåväl, säger min dotter, jag vet inte om dig, men jag ska gå på den här begravningen vid sju och fyrtio dagar.
Den sjunde och fyrtionde dagen här är maten som ges efter den avlidne.




Prosa av Orion93 VIP
Läst 75 gånger
Publicerad 2022-04-23 14:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Orion93
Orion93 VIP