Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag bär mitt krossade hjärta

Jag bär mitt krossade hjärta i mina händer,
Visa mig ljuset, lär mig föreskriften
Må du rädda mig och uppstå frälst!

I denna svarta cistern som jag sjunker ner i,
Inga chimärer, inga övertygelser, ingen ömhet,
En döende mans trolös smärta,

Jag skriker ditt namn i en konstig törst,
Som om, min älskade, du var all friskhet
Från bergets kristallklara vatten!




Fri vers av Antonio J.F Matos
Läst 54 gånger
Publicerad 2022-04-24 15:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Antonio J.F Matos
Antonio J.F Matos