Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RESA


En ung och vacker kvinna hoppade in i taxin, vi är på väg.
Hon sa plötsligt att den här bilen luktar pruttar.
Jag sa att kvinnan inte kommer att lukta parfym, naturligtvis kommer fisen att lukta.
Folk äter och dricker och hoppar i bilen, de fiser naturligtvis när de inte kan hålla rumpan.
Titta på mitt ansikte, jag var en gång en ung man som en ros, mitt ansikte blev gult och jag blev en blek potatis.
Kvinnan sa åt mig att dra åt höger i all hast, betalade räkningen och gick.
Direkt efter höjde en passagerare sin hand och jag tog mannen till bilen och började morra.
Han åt uppenbarligen antingen salami, korv eller hamburgare.
Så vad ska den här mannen göra?
Förr eller senare fiser det.




Prosa av Orion93 VIP
Läst 58 gånger
Publicerad 2022-04-24 19:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Orion93
Orion93 VIP