Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Onöjd

jag vill ha grädde på moset
grädde
grädde
grädde...

gnällspikens pipande röst
knarr i bakgrunden

missnöjda läppar
vattniga ögon

grädde!

håll truten
håll truten säger jag









Fri vers av MariL VIP
Läst 52 gånger
Publicerad 2022-04-25 16:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MariL
MariL VIP