Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingenting


faller faller faller
lyssna på min oro
om den hörs
jag finns
annars ingenting

famlar blint i ljuset
bländas av ett sken
räcker ut
min hand
känner ingenting

ingen hör och ingen
tar min hand i sin
vänder om och
går
ut mot ingenting

plötsligt tystnar
världen
här är varmt och skönt
inser då och där
jag är nog
ingenting




Fri vers av MariL VIP
Läst 61 gånger
Publicerad 2022-04-25 18:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MariL
MariL VIP