Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EXISTENS


Med gudasökande sorglösa syn på erotik
Som en mås insvept i en matta som blåser från älva skorstenar
Han blev kär i en fiskeby
Han ropade till sin uppståndelse med en bön från en mås
Han slickade sin ära med en kärleksfull blick
Han öppnade sin glädje för en sång som öppnade sig mot havet
I sina sömnlösa ögon med längtan till ön Kreta
Han välsignade sin odödlighet med tobak
En tragisk dröm som först kom in i hans drömmar på höjden av njutning.
det var vänskap
Han hörde hjärtat av fiskebyn
Lutar sig mot hoppet medan sparvarna blickar i fullheten
tuppar galer
De längtande småstenarna som morgonen gav till vågorna träffade ön
Det hela har varit ett känsligt år
I sitt sinnes civilisation
Han lämnade ett skägg till sin starka förvåning
Kanske samtidigt som det hindrar obalanstätheten
Med de föräldralösa råd som ges av en buddhist
Hans tunga öppnade hans hjärta
Den enda kommentarskillnaden var texterna som inte ändrades
Han var en född naken poet
För symboliska prövningars skull
Han brukade lyssna på sitt bröst i skapelsens mystiska skärar
Hans läppar gick åt, han lade märke till ryggraden
Pelikaner sammanflätade bakom århundradets symbol
Kvinnor når århundradets port på bröllopsklänningar
Samtidigt som de delar ut beundran för riten av överflöd
Att vara fiskare är ett måste för älskare som når ön Kreta.
Att leva på ett autentiskt språk i Stockholm
det är fridfullhet mot civilisationen
Varje brösthärdig kvinna som kommer in på Kreta skillnaden
Hon var en oskuld i sitt goda hjärta
Män i svensk dygd
En inbjudan till konsten lever före loppet
Dikter som dömer synd vet sin destination
Jag lägger till ett steg till i apokalypsens klocka i mitt medvetande
Nu för tiden
Mitt hjärta driver mig till mitt andetag.




Fri vers av Orion93 VIP
Läst 65 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-04-25 18:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Orion93
Orion93 VIP