Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjädrar

jag har denna staden växa från
halvdan och skum till något som på
ytan är gnistrande häftigt och coolt
titta under ytan och det skumma
har ökat och de utstötta blivit fler
att sätta fina fjädrar på en skata gör
ingen påfågel




Fri vers (Fri form) av Andreas11
Läst 50 gånger
Publicerad 2022-04-25 20:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas11