Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Några ord om salighet


Låt den dagen aldrig ta slut

Betänk, det kommer en dag,
Du vet inte när och var
Den dagen kommer
Din sista orgasm




Fri vers av Horace
Läst 102 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-05-05 17:12



Bookmark and Share


  karenina VIP
Och sedan kan en dö lycklig? :)
2022-05-06

    Sefarge VIP
Betänkandvärt!
Kanske kan vara
skönt att känna
något annat då?
Vid det laget!
;)
2022-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace