Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HELIG MAN


När du väljer ljuset från dina ögon
En person är nedsänkt i eviga känslor
När vi passerar genom det himmelska bältet genom en sikt, färgens kropp
Kärlek samlar med husvagnar mest mjukaste människan.
Modig och sparsam i att läka hjärtat
Det är transparent, men i en virvel av prat
Han undertecknar det heliga året för din mest smärtsamma vän
Mosaic är fortfarande klok och skicklig
eftersom han är kaxig i sina tvivel
Han lever i fångenskap i sin spänning
Blodet från den mest upphöjda personen flyter som en mes.




Fri vers av Orion93 VIP
Läst 67 gånger
Publicerad 2022-04-27 17:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Orion93
Orion93 VIP