Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BEDRÄGERI


Precis som en indisk melodrama åtföljd av
Skönheten i min kvinnlighet
Tystnaden i mina tankar kollapsar
Jag är kall för förväntningarna
Som en traditionell smakjakt
Med en spöklik kropp som ser en mirage
I universums ögon skyller han på min ensamhet
Jag sprider mitt halsband på varje bön som går utan sömn
Medan engagerad i hjärtat av en blivande stat
Min stolthet längtar efter delikatess i en tibetansk sång
Snälla förstå
Utan att inse det brinner jag fortfarande för tal
Otrohet, som kritiserar ordern
Skriv inte en anteckning eftersom det var en gång si, en gång kvar
Henna jag brände på Mitt svenska hår är infödd för mig
Glöm den europeiska masken
Varje fråga jag har stött på
Min hunger säger mig är du
Varje fråga jag går in i bråttom
Upplev senilitetens Adel
Jag är på jakt efter demokrati
Fortfarande i Gamla stans ära
Honung paj måste manipuleras med
Mitt halsband är litteraturens hunger
Mina läppar som inte väntar på råd
Jag gillar ärlig, jag förväntar mig tidlös
Jämför mig inte med packarna som har en giftvana
Med hopp som försvinner i en skjorta
En dag önskar han en annan
Så vänja dig vid den rullande kristallkulan av ödet
Må välsignelserna vänta på votive
Min synd är inte att vilja vara annorlunda
Jagar kontoboken
Varhelst varje blondin kör
Mitt sinne är där
I regionen av virveln
Jag har inte varit grym än
Vilken favoritdikt finns det
Där
I sömnen av lycka
Jag tillfredsställer mig själv
Jag har valt en riddare i sanningens namn
Hennes läppar skakar av torra domar
Jag blev till och med kär i honom i min filosofi
Jag ska ha ett bra spel.




Fri vers av Orion93 VIP
Läst 82 gånger
Publicerad 2022-04-27 23:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Orion93
Orion93 VIP