Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vattenmassor

allt återkommer
glöm åren och tingen
de förgängliga de
symmetriska som lika genom
tid och rum jagar dig
allt återkommer
mjukt leder ödet oss
till vad vi sett innan
med oundviklig säkerhet
i dimman
havsströmmarnas skarpa
gräns därute i vattenmassan
ålakråkorna huttrar i grupp
på en sten
denna stora grå rörliga
levande vattenmassa
skiftande rörlig omfamnar
stränderna mellan natt och
dag




Fri vers (Fri form) av Andreas11
Läst 49 gånger
Publicerad 2022-04-28 19:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas11