Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avgångstid 14:39

efter sommarens myller längs
perrongerna utmed den gamla
gjutjärnsbron av hängmodell
det klassiska roströda tegelbyggnaderna
en dement dam som irrat sig från sin
avdelning och undrar vart tåget till
sankt Olof går
byggnaderna desamma
hälften ljust moderna
hälften klassiska
nya filosofier istället
för gamla och som en
vacker dag även de
skall ses som gamla




Fri vers (Fri form) av Andreas11
Läst 50 gånger
Publicerad 2022-04-28 19:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas11