Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avundsjukskrympare

Liten är den värld där avundsjukskrympare bor.
Livsluften tar aldrig djupa andetag.
Avundsjukan håller ställningarna
och ogillandet prunkar.
Osynliggörandet är självmäktigt skanderande.
I tystgörandet fälls byten med tillfredsställelse.
Ve avundsjukans krafter!
Kom syre, kom jord, kom sol
Välsigna också marken under varje fot
så vi lever o så vi växer, i kärlek.





Prosa av Feminaz
Läst 121 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-04-29 07:35



Bookmark and Share


  Anya VIP
Vilket bra ord.....avundsjukskrympare.
Jag jobbar ständigt.
2022-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz