Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Latrin

malarnas guppande dans under
gatlamporna nylagd svart asfalt
mörkret gör höstlövens färg mildare
malplacerad på en gräsmatta
en lyktstolpe och en hundlatrin
i utkanten av ljuset en man med cigg
ett koppel i handen en skugga
vid fötterna




Fri vers (Fri form) av Andreas11
Läst 49 gånger
Publicerad 2022-04-29 19:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas11