Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonblicken ingen ser på

Vissa dagar mer än andra
när jag låter sinnet vandra,
fylls jag av energi.
Önskar inte någon klandra,
speglar är vi för varandra,
och kommer så förbli.

Ögonblicken ingen ser på
flyr jag salig till min berså
och skapar poesi.
Ser undret i varje grässtrå
som tillåts växa och uppstå
och känner eufori.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-04-30 16:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP