Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Isig

Nunna blick, tragisk, isig.
Det skulle vara ditt, älskande i torrheten,
Det är inte kärlek så många, på jakt,
De prunkade i sina upplysta ögon!

I andra fält svävade i avsikten,
Med metaller och glänsande stenar;
Fast i drömmar varje dag,
Kärleken gick ibland, till ny födan!




Fri vers av Antonio J.F Matos
Läst 61 gånger
Publicerad 2022-05-01 13:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Antonio J.F Matos
Antonio J.F Matos