Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kung "lillan" gidora


dom är död i sommar


vänder tubstek, svin o harmoni
itterashaj shogun lillan onark
följer funkens dom, en varm oni
fjortistigga rohirimrytt för porroknark

rappa angivarmuppars lag
ser du förövaren här idag
ja för fan det är ju jag
de kan fylla i om jag är vag

jäveln skvallra på en kievbög
ingen vitlögn, penumbranatt
yrkeslögnare som blir hobbyhög
vetinariemblematisk kråkjanneskatt





Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 101 gånger
Publicerad 2022-05-03 16:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd