Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du når inte runt mig

o jag vet om att du åter är under mina fingrar
jag har dig på armlängds avstånd och kan dra mina 
händer längs dina konturer om jag vill

men du når inte runt mig
du vet inte att du måste hålla mig hårdare för
att jag ska stanna

jag vet om att jag svävar iväg 
ditt täcke är inte tillräckligt varmt och mina
tankar somnar aldrig 

du fattar inte att jag behöver höra ord, att
saker kan hemsöka trots att det är förlåtet
du fattar inte vad en arm runt en midja kan betyda

o jag vet om att du åter är under mina fingrar
du når bara inte runt mig
och jag smälter sakta samman med allt som du
och jag aldrig säger högt längre




Fri vers av Assia VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-05-04 02:10



Bookmark and Share


  Mats Edin VIP
Så vackra å starka strofer
2023-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Assia
Assia VIP