Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De vars spritläppar

De vars spritläppar,
Av onda byggda hemligheter,
Med kroppskeramik, dränerad
Av känslor som driver kärlek.

Puritaner, pekade på den som sa
Att kärlek utan att älska är underkastelse!
Men det här måste vara ett uppdrag,
Att inte lida en livstid av idioti.

Hon blev gisslad av skymningsfält,
Det var vallmo i den gyllene föreställningen.
Älskade, kom bara med mer plåga,
Mycket tidigt gömde hon sig i katakomben.




Fri vers av Antonio J.F Matos
Läst 69 gånger
Publicerad 2022-05-04 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Antonio J.F Matos
Antonio J.F Matos