Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Några ord om salighet


Snart börjar du tala

Du som är född igår och redan torr
Bakom öronen ännu gott om plats
Ögon skarpa som örnens, hjärnan
oslipad och oskyldig än, hur länge




Fri vers av Horace
Läst 107 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-05-06 07:02



Bookmark and Share


  karenina VIP
Ett barn lär så snabbt, idag tidigt av och in i den digitala världen men av det nära från stunden det föds. Anknytning osv
2022-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace