Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Några ord om salighet


Vem du än är, vet jag vad gott är

Länge än vill jag förbli i din famn och tiga
Orden okända för mig hägrar inte, än
Din djupa blick ner i mig lugnar
Bevarar mig i din omsorg, nu




Fri vers av Horace
Läst 98 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-06 07:18



Bookmark and Share


  karenina VIP
Ord oviktiga, närheten viktig
2022-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace