Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Girighet och Anpassning


Människor

Människor är grunden giriga
Och välvilliga

För konflikter vill vi inte ha
Vi lät en dator ta ansvaret

För vad som är relevant
Vi bestämde att avarterna

Skulle sorteras bort
Så att alla skulle bli ense

I vår ensamhet
För konflikter är av ondo

* Grafitti från Södertälje




Fri vers (Modernistisk dikt) av Federico Romano
Läst 95 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-05-06 14:51



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Är hela texten graffiti?
2022-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano