Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nästan


Kommer ikapp och tackar

backar och tappar

fångar en glimt

förlorar

Kommer ikapp och tackar

vänder och stänger

anar ett ljus

förtvivlar




Fri vers av MariL VIP
Läst 59 gånger
Publicerad 2022-05-07 23:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MariL
MariL VIP