Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vaken

När du slutat flyga
Fångas du av stormarna

Vaken i natten

I lugnet
Drar kaoset in

Vaken i natten

Jakten är över
Benen kan vila stilla
Men då gör minnen illa

Vaken i natten

Så du springer
Och drar
Fortsätter fram
Vilket driv
Fyller varje sekund i ditt liv

Med vaken
I natten

© Malin Tyberg




Fri vers (Fri form) av Malin Tyberg VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-05-08 00:44



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Om nätterna kan tankar ockupera ens sinne då man inte befinner sig i rörelse och kan dämpa eller trycka undan intensiteten.

2022-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Malin Tyberg
Malin Tyberg VIP