Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Salta gåvor


Jag såg dig igår
Du stod bakom hörnet
Jag tror att du ville att jag skulle se
Du kom för att ta
Men jag har inget kvar
Kan inte förstå att du kommer

Nu sitter jag här
Alla minnen tillbaka
Strör salt i min trasiga kropp
Och inser tillslut att du ändrat taktik
Att du kommit tillbaks för att ge




Fri vers av MariL VIP
Läst 55 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-05-08 16:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MariL
MariL VIP