Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag lämnade musik på toppen

Om jag lämnade musik på toppen
av vattnet,
Av dessa vatten som strövar
I rastlöshetens strömmar
och tillvägagångssätt
Från stränderna i melodisk uppriktighet
Att röra vid dina läppar,
Kanske ljuset i ditt leende
Belys riktlinjerna,
Till temat kärlek rytmen,
Den singulära och harmoniska takten
Det skakar våra hjärtan,
Det lugnar våra meningsskiljaktigheter.
Vi har bara flodens konvulsioner,
De enorma meningsskiljaktigheterna
I de arga strömmarna och ingenting,
Inte ens ingenting...
Vi lyssnade på ljudet av vattenfallen.




Fri vers av Antonio J.F Matos
Läst 61 gånger
Publicerad 2022-05-08 16:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Antonio J.F Matos
Antonio J.F Matos