Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ännu en dag av seger

Imorse satt en duva på en gren av kaprifol
Majestätiskt satt den där utan att göra annat
Efter en stund flög den iväg skrämd av en sparv
Så var det med hans funderingar över den nionde maj




Fri vers av Horace
Läst 138 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-05-09 08:03



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En text att läsa och så vara borta en stund ifrån och så titta in igen och begrunda en andra gång...
2022-05-09

  karenina VIP
Underbar vardagsbetraktelse, ett fångat ögonblick
2022-05-09

    Sefarge VIP
Tack för insiktsfull "fågelskådning"
Även vitaste duva kan spruta
sitt osynliga träck på
den elakes huvud?
;)

2022-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace