Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var bara så´n...

Hoppa inte av, hoppa ut
knoppa ut, rätt beslut!

Häng inte på, häng med
lev med, ge klart
besked i alla led!

Skratta ut, skratta om igen,
ta hand om en vän ja,
och om igen!

Bry dig ej om strunt
se det som för tunt
lev sunt inte bara nu
utan hela livet runt!




Fri vers av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 57 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-05-11 04:58



Bookmark and Share


  Grubbelmia
En s´ån vill jag vara! Kram /Grubbelmia
2022-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt