Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Molnen

Molnens färd mot ingenstans,
de vackra
de fula
de stora
de små,
de väldigt fluffiga.
Molnen fyllda med regn
som glider fram så vackert
på himmelen i sakta mak,
för att plötsligt utan förvarning,
öppna sig likt himmelrikets portar
och släppa ut det välsignade,
dropparna som blir till rännilar
som blir till floder
som blir till sjöar
som blir till stora hav.
Då känner jag mig liten.




Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-05-11 09:17



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Vatten, källan till allt liv, utan vatten en död planet.
2022-05-13

  Solweig Jansson VIP
Då är man liten - fin skildring !
2022-05-11

  Marita Ohlquist VIP
Då är vi alla små.
Bra skrivet.
2022-05-11

  Bo Lövhalka
Underbart
2022-05-11
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP