Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Satt på papper 2022....


Helt ovetande....




Helt ovetande
om räntehöjningar och inflation
betar råbocken lojt i kvällningen
av späda örter
i hagen

inte en tanke på
vare sig
Putin
Ukraina
mördade barn på Gazaremsan
eller klimatkollaps

snart går syrenen i doftande blom
igen
flugsnapparen
har små gaphalsar i holken
och dimman
skaver försommargryning

långt från Natobomber
och ljugande
makthavare







Fri vers av Bengt Lindell VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-05-12 16:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt Lindell
Bengt Lindell VIP