Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blombud

De nya gröna löven
Fimparna vid vägkanten
Små vågor i älven
En blåsig dag i mitt Göteborg
Har väntat i flera veckor på att du ska komma hem

I eftermiddag
På den blå begravningen
Kommer jag tänka på honom
En stöt genom min kropp
I köket
Dagen han dog
Tänkte att det kanske är så ibland
När folk dör

Maj månad
Snubblande ord
På trottoaren




Fri vers (Fri form) av Julia Sixten
Läst 105 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-05-12 19:10



Bookmark and Share


  Poesia VIP
Som en kniv vrider om i hjärtat, aj

Du når fram

Varm applåd
2022-05-18

  Eva Langrath VIP
Berörs av svärtan och saknaden i dikten.
2022-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Julia Sixten