Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvådelad

Månen stod strax över solen
Snön var orörd

Jag kunde inte släppa dig
sa stjärnorna

Den stora kontrasten
som var den vita hamnen och
det kolsvarta minusgradiga vattnet
gick inte att fånga

Vissa delar var spegelklara
Vissa delar var täckta av is

Du är egentligen inte kär
du är beroende
jag är tvådelad




Fri vers (Fri form) av Julia Sixten
Läst 45 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-12-01 12:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julia Sixten