Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självömkan

På lördagen gick jag ut tre gånger
det var höstens första kalla dag
och vindstilla

Min skugga hoppade från gruset till träden, stängslen och husfasaderna
den sista gången
för att solen gick ner

Jag gick förbi mitt gamla barndomshem
ett av alla
och rönnen lyste orange mot de gulnande löven

Jag speglade mig i fönstren till barackerna
de satt upp på min gamla skolgård
Skolans huvudbyggnad var tillfälligt stängd

Jag bad flyttfåglarna i himlen
att ta mig med
men dom ville inte heller ha mig




Fri vers (Fri form) av Julia Sixten
Läst 112 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-10-07 18:11



Bookmark and Share


  Ninnii
Otroligt vackert skrivet och hög igenkänning, berörande.
2023-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Julia Sixten