Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det godaste som finns att plocka.


Skogens guld.

  

  

KANTARELLER.

Du ligger där

så gul och vacker.

Du lurar mig

jag böjer mig ner

Du är ingen kantarell,

Du är ett höstlöv

som inväntar vintern.




Fri vers av Annmargreta
Läst 392 gånger
Publicerad 2006-08-03 19:36



Bookmark and Share


    Idun 1
Du har så rätt höstlöven lurar oss ofta,
så vi tror att det är kantarell. Älskar att
plocka och att äta...
2006-08-20

  Madjori
Mums...så gott! Älskar dom och vem har inte krökt ryggen för dessa gula blad....I skogen tror man ju att allt gult är kantareller *L*
2006-08-03

  Cris
Ååh..vilket fat...jag blir avis.. underbar bild..och dikt
2006-08-03

    Bodil Sandberg
Åhhh vilken bild!Den får det att vattnas i munnen på mig!!!
2006-08-03

  Myself
jag hittar aldrig några kantareller,hur gör man?blir lurad om o om igen.
2006-08-03

    Bodil Sandberg
Ja tänk vad lurad man blir...först tjuter man av glädje sen går man hem o tjuter för att man inte fann nån kantarell!!!
2006-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Annmargreta
Annmargreta