Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stupet kunde vara just denna psykopats första namn


Anfall är den rädda psykopatens sämsta försvar

De säger att fruktan driver dem fram, på instinkt
De säger att evolutionen för mot en sorts rand
Som en legion av svin rusar de villigt över
Stupet är deras ledare och valda mål




Fri vers av Horace
Läst 105 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-05-15 06:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace