Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi kan dansa utan fötter

Ska vi dansa fast våra fötter sprängts i bitar?
Ska vi leka och flyga, låta vingar ta oss till vida vidder?
Ska du och jag utbyta tankar och kyssar
trots att kärleken försvunnit från oss?

Har du saknat att göra allt det där?
Är frågor svåra att besvara när svaren inte finns?
Ska alla frågor besvaras, när vi två ändå har varann?
Vad behöver besvaras när vi ändå vet?
och vem ska svara när du ändå är den enda som vet?

Jag dansar själv för du vill inte dansa med mig
och jag offrade allt och kärlek verkar inte vara allt
en mina, och ett liv, där vi sprang över fältet
Där våra fötter föll offer för allt och ingenting
du ville ändå inte springa vid min sida mer
Jag flög ifrån jorden när du stannade kvar

om du bara visste att här, här har jag fötter igen
fötter att springa med, och vingar, vingar att flyga med
men du höll inte tag i mig tillräckligt hårt
inte alls hårt.. när himmelen kom för att ta mig..
ta mig från världen.. världen som tog mig.




Fri vers av Milian09
Läst 489 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-08-03 19:59



Bookmark and Share


    Benjamin Gullbing
Helt fantastisk text! Väldigt rörande<3
2011-05-23

    Benjamin Gullbing
Helt fantastisk text! Väldigt rörande<3
2011-05-23

    Benjamin Gullbing
Helt fantastisk text! Väldigt rörande<3
2011-05-23

  Flickan*i*L*för*Lycka*
ta mig från världen, världen som tog mig
klockrent!=)

en riktigt bra rubrik har du också=)

Kram Jenny
2006-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Milian09
Milian09