Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rosa kavaj

vit spetsblus
knappar som blänker
brett leende
raka tänder

lycka
skratt
vet du att
jag vet vad du tänker

suck

vind i håret
ögonskugga
långa fransar
blundar tittar

du borde fatta
stå inte där och skratta

ögon som glittrar
vita pärlor
guld som glimmar

hick

det är inte allt
där inne är kallt

skapliga ben
i byxor som flaxar

fniss

för stora vaddar för dina axlar
minns vad jag sa när jag sa det

kallt




Fri vers av MariL VIP
Läst 62 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-14 19:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MariL
MariL VIP