Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrivet under finalen i Eurovison song contest 2022


Att sjunga är att andas idag

När Europa sjunger, land efter land, undrar vi
hur länge än får vi vara glada tillsammans
Hur lång tid tar ett andetag i Mariupol
Hur många slutade andas där igår




Fri vers av Horace
Läst 109 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-05-14 23:14



Bookmark and Share


  karenina VIP
Det lilla ögonblicket lycka och att fånga stunden?
2022-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace