Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andas in

våga
bara våga
skapa svallvågor

strunta i stavningskontrollen

säg det du
skrik det du

vill

ge dig hän

väx

rör dig
och låt dig röras

du vet
att du vill
hur du vill
ta för dig

nu kan du andas ut

men för att leva
måste du
andas in
igen




Fri vers av MariL VIP
Läst 62 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-05-15 01:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MariL
MariL VIP