Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



Jag vill ha dig .Men inte så. Inte äga. Aldrig så.
Jag vill ha dig i blodet, och i fingertopparna.
Som när de vilar mot pappret
och plötsligt skyndar sig utmed raden för de anar slutet
och anande lusten vill galoppera framåt
och anande hjärtat som slår på andra sidan vill rusa fram till kanten
och titta ner.

Så vill jag ha dig.




Fri vers av ingeling
Läst 77 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-05-15 21:36



Bookmark and Share


  Gustav Stenqvist-Walter VIP
Bästa jag har läst den här månaden!
2022-11-22
  > Nästa text
< Föregående

ingeling
ingeling