Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Rädsla och historielöshet


Nato

Rädda människor behöver en ledare
Flocken följer pastorn

Fake News är nu sanning
Precis som för

Bokbrännaren hyllas av rädda människor
Fascism är okay bara det är emot islam

Så tänker Sverigevännen då den trinde Dansken
Sprider sitt hat i tredje rikets anda

Kvinnan har nått jämlikhet
Då hon visar att hon också ser krig som lösning




Fri vers (Modernistisk dikt) av Federico Romano
Läst 112 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-05-16 02:43



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
den här var bra federico, ehuru jag är för ett natomedlemskap och emot extremislam.
2022-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano